Wake up Sthlm

I lördags vaknade jag tidigare än vad jag brukar på helgen då jag skulle träffa Angelica i Kungsträdgården klockan 8. En halvtimme senare började ett härligt yogapass som leddes av Viktor Frih från Yogobe, som tillsammans med indiska ambassaden hade ordnat eventet Wake up Stockholm. Med solen i ansiktet förberedde sig 200 yogisar på att få sträcka ut och stärka kroppen runt fontänen i Kungsan.

Även om vi var många som samsades om platsen så lyckades jag komma in i ett bra yogaflow, tack var den fina stämningen och energin som alla delade med sig av. Det kändes som en lyx att få starta dagen med så mycket positivitet och de varma solstrålarna som värmde våra yogitår.

Efter detta pass så bestämde Angelica och jag oss för att vi var sugna på att ta något att äta och fylla på med lite energi. Så vi gick i solskenet upp mot frukost och en härlig pratstund, innan resten av händelserna skulle börja.

Resten av dagen bjöd på många fina konversationer, nya upplevelser och smaker, samt en härlig vårsol som värmde upp oss inför sommaren. Så härligt att få välkomna sommaren med yoga.

 kungsan2 kungsan4kungsan5 kungsan1  kungsan3
kungsan6 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *