Intuition

Jag har haft en sån där dag som är riktigt bra tills en sak händer: och man då får chansen att välja om man ska släppa det och fortsätta ha en bra dag, eller om man ska ta tag i det som “förstör”. Och eftersom hon är som hon är (haha) så skrev Sussi ett inlägg om det just idag, att leva intuitivt. Hon kanske kände att jag behövde det, eller så lade jag märke till det just för att min dag var så.

Det handlar ganska mycket om var man lägger fokus och hur mycket man väljer att formas av sin omgivning. Jag tycker det är otroligt viktigt att kunna ta till sig konstruktiv kritik, även om den inte alltid kommer från ett ställe av kärlek & respekt. Vissa saker lär man sig den hårda vägen haha. Men man måste heller inte ändra på sig direkt på stället, utan man kan låta en tanke finnas ett tag för att plocka upp den då & då. Sedan får man leva efter sin egen sanning, med en respekt för att andra människor ser saker ur andra perspektiv.

Det positiva är dock att vi alla har en inre röst som leder oss på vår stig genom livet. Ibland kan man stanna upp för att titta på utsikten, eller för att plocka upp något intressant vid sidan om. Sedan återvänder man och fortsätter framåt. Och för mig är yogan en fantastisk karta som hjälper mig se vilken väg som tar mig till mina mål, känslomässiga/personliga/professionella, fortast. Eller enklast. Eller med flest lärdomar. Ja okej, den utmanar mig väldigt mycket men det är så spännande när man kämpar sig igenom något tufft och kommer ut på andra sidan med en “aha-upplevelse”. Det är yoga för mig.

måndags2

 

Är det mitt inre ljus som syns på bilden? Haha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *