Artesano: Russell Brand

Häromdagen köpte jag en bok: Revolution av Russell Brand. I titeln på bokens framsida så är vissa av bokstäverna omvända för att visa ordet love i titeln Revolution. Och det finns även en bild på Russell Brand på framsidan. Dessa saker kombinerat fick mig att direkt plocka ner boken från hyllan och köpa den.

Om du inte har sett något eller hört något av Russell Brand ännu tycker jag verkligen det är dags. Och om du har gjort det hoppas jag att du blivit lika intresserad av honom som jag har. Vi är många som varje dag kämpar för att kärleken ska övervinna hatet, kapitalismen och andra negativa aspekter av vår vardag. Men jag vet inte om jag förut sett en person göra det med så mycket humor, värme och energi som Russell Brand. Så om ni har tips får ni jättegärna dela med er!

Jag har i alla fall blivit kär i boken jag köpte och kommer låta den gå runt i familjen för redan tre kapitel in i boken har jag börjat se världen i ett nytt ljus som upplyser mig om hemskheter men inte får mig att känna mig överväldigad. Bara hoppfull om att vi tillsammans med framtida generationer kommer se till att världen varje dag utvecklas till en bättre och bättre plats för alla. Alla. Jag börjar tro som Russell Brand, att vi behöver en revolution.

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *