Artesana: SantaNi (Petra Westerlund)

Det är nog en sådan sak som man först intalar sig att man inte ska ta till sig. Men sen när man är inne i yogans värld går det inte att undkomma. De underbart mjuka och sköna yogakläderna.

Självklart är det inte alla yogakläder som känns bra, för det finns mycket som kan kännas fel eller skava. De olika positionerna som kan förekomma på en yogamatta kräver att vissa krav uppfylls när det kommer till val av kläder. Det tycker i alla fall jag. Så det jag söker är sköna, välsittande, snygga och miljömedvetna kläder. Lösningen? Petras underbara kläder från märket SantaNi.

I ekologisk bomull med passformer som både är smickrande och hjälpsamma under ett yogapass. Men efteråt har man ändå en känsla av att man gärna fortsätter dagen i exakt samma outfit. Vissa av plaggen har enkla vackra citat, medan andra har det vackra mandala eller är enfärgade. Dessutom gör den simpla färgskalan att kläderna kan matchas med alla humör och situationer.

Kläder är något som man lätt har för mycket av, när man gärna lika kan ge bort en del eller se över hur många par jeans en person kan behöva. Därför känns det alltid bra att införskaffa ett eller några plagg som lämnar ett mjukare avtryck på planeten och människorna som bor här.

santani

santani2

 

Bilder lånade från SantanNi 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *