Travel Thursday

För precis ett år sedan fick jag chansen att ta med Emma till Palma för att visa henne allt det fina som många av oss har blivit fästa vid. Själv hade jag då endast varit där ett fåtal gånger, men det är något med den ön som håller fast en i sitt grepp även när man inte är där. Den spanska känslan av rörelse, glädje och energi tillsammans med en internationell blandning av personer, tankar, affärer, livsstilar… Ja, som sagt så är vi ett par stycken som har fallit för den magiska spanska ön i havet.

Nu får jag snart chansen att ta med min fina vän Amanda, för att möjligtvis locka ännu en person att bli förälskad i Mallorca. Vi ahr bokat biljetter idag och jag kan inte låta bli att redan börja planera ut våra olika dagar eftersom jag vill få in så många härliga upplevelser som möjligt under veckan vi är där. Jag har mina favoriter, som rawfood hos Ziva eller yoga på Earth Yoga, men denna gång ska jag också ta mig ut från staden lite för att utforska resten av ön mer. Det kommer att bli en underbar resa, det känner jag på mig.

Sen är det ju också en del av öns magi, att man kommer dit med tankar och problem som surrar i huvudet som denna vackra ö sedan ser till att reda ut åt en. Självklart får man hjälpa till själv, vilket ibland kan bli en riktig utmaning. Men det är ju alltid värt det när man kommer tillbaka till verkligheten och kan känna att allt är lite bättre under kontroll. I Palma finns ju verkligen verktygen till att rensa ut, både tack vare alla fina människor som jobbar med detox av alla slag, men samtidigt också havet och bergen och vindarna som ser till att göra sitt med huvudet och kroppen och känslolivet. Jag längtar så…

palma

 

palma2

 

palma4 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *