Stories of Me

Mitt första blogginlägg…

Ska jag skriva om mig själv? Eller kanske om vad jag kommer att fylla den här bloggen med? Problemet med det är ju att jag själv inte riktigt vet. Jag har inte riktigt bestämt mig och jag kommer kanske inte att bestämma mig heller.

Jag tror att den här bloggen kommer att fyllas med många av mina tankar som surrar runt i sinnet. Jag tror också att den här bloggen kommer att fyllas med allt det jag vill dela om mina dagar. Jag vill dela med mig av alla de saker som jag uppskattar i livet och alla de saker jag brinner för att berätta om. Jag vill inspirera och informera.

Vissa dagar kommer orden lätt och jag skriver långa meningar för att få in så mycket som möjligt av det som uppfyller mig just då. Andra dagar blir det kortare. Varje vecka kommer jag även att skriva om artesanos som inspirerar mig och som jag hoppas kan inspirera de runt omkring mig också. Folk som skapar, folk som har ett kreativt flöde, folk som låter flödet komma ut genom sina händer och in i en ny skapandeprocess.

Den här sidan ska vara just en sådan skapandeprocess. Tillsammans med Angelica, min yogalärare och soul sister, och med Sussi, min mamma och min skyddsängel. Och självklart alla som vill följa med oss och se hur Stories of Us utvecklas…

Jag tänker gå mitt hjärtas väg. Who’s with me?

Juliabby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *