Sommartider

Morgonyoga med Angelica under en underbart blå himmel. Vi kom in i ett så fint flow, även om jag tog det lugnt med min kropp efter en hård dag igår.

I parken gick också många fina högstadie-elever som hade klätt upp sig för sin skolavslutning. Jag minns det där lite pirriga med att få gå upp tidigt för att klä på sig en utvald klänning eller kjol, kanske sätta på sig sandaler för första gången den sommaren. Stämma träff med någon kompis för att slippa komma till skolan själv och på vägen dit känna doften av syrener, kaprifol och gräs.

Mitt avslut blir att packa ihop lägenheten som jag och Emma har bott i de senaste sju månaderna. Jag har ännu inte känt någon större sorg över att flytta för det har hela tiden känts lite som att vi har den här lägenheten på lån. Men samtidigt kommer det alltid att vara min första lägenhet som jag bodde i efter att ha flyttat hemifrån. Första lägenheten jag delat med min kärlek. Jag har så otroligt många minnen från den här lägenheten, och jag är spänd på att få se vad som kommer i framtiden.

Idag ska jag ha min egna lilla avslutning, för att påbörja sommaren. Jag ska ta tag i att börja packa, men jag ska också sätta på mig sandaler för första gången den här sommaren och möta upp mamma för en liten fika eller lunch. Jag ska ta in sommaren och andas in kaprifolen i mina lungor.

rålis4 skor

Skor från Samsoe o Samsoe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *