Sommaren i city

Det blir en midsommar i stan för Emma och mig. Och eftersom vädret är det samma som förra året här i Stockholm, med regnmoln över hela himlen, så firar vi med en lång härlig sommarbrunch.

Midsommar är lite som nyår, tycker jag. Nu har halva 2015 passerat och det är dags att påminna oss om de nyårslöften vi gav oss själva för sex månader sen. Vad var det du ville åstadkomma eller släppa det här året? Hur långt har du kommit med dina löften? Nu har vi chansen att ta nya tag och peppa oss själva att komma vidare med löftena. Eller så inser man att man vill ändra sitt löfte och ta tag i något helt annat. “Det bästa med livet är att man får ändra sig, och sen får man ändra sig igen…”

Min midsommar kommer som sagt spenderas inomhus med härlig sommarmat och en midsommardrink för att fira. Emma och jag firar nämligen förutom våra 2015-löften också att vi träffades för precis ett år sedan. Och eftersom vädret är precis som det var för ett år sedan så blir det kanske återigen en härlig långhelg av att mysa tillsammans i soffan.

DSC_0415 kopiera DSC_0430 kopiera DSC_0461 kopiera DSC_0481 kopiera DSC_0484 kopiera DSC_0517 kopieraFoton av Emma

Midsommardrink 

Flädersaft

Äppeljuice

Rosa bubbel (alkoholfri)

Is

Mynta

Lime

Passionsfrukt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *