Palma de Mallorca

Andra dagen i Palma och jag har återigen kommit in i den avslappnade känslan av att strosa runt på gatorna och äta när man är hungrig. Eller sugen. Precis som det ska vara här på Mallorca. 

Vi bor i en härlig liten lägenhet i stadsdelen Santa Catalina, vilket är allas våran favoritdel av Palma eftersom man kan möta både gamla spanska damer i sjal och en hel del coola surfers. Jag vet inte riktigt vilken kategori vi faller in i, men för spanjorerna är vi säkert bara vanliga svenska turister. Vår lilla Palma-familj består av Tess med de underbara barnen, mamma, pappa och jag. Så ja, vi är ett gäng svenska blonda turister.

Men det som känns speciellt den här gången är att jag numera kan varje gata här runtomkring utantill, så jag känner mig faktiskt lite hemma här. Dessutom har jag fått utforska många fler delar av ön än tidigare då jag mest hållt mig till Palma. Vi har redan hunnit med söndagsmarknad i Valldemosa, en trip runt ön till Deia och Soller, samt så ska vi ikväll åka upp till våra vänners gård… Och så blir det fest imorgon! Helt underbart har vi det med andra ord.

   
    

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *