Min egen yoga

Dagarna går fort just nu, och september är redan förbi. Det känns som att tiden rinner iväg och jag har svårt att stanna upp för att njuta av att ha flyttat in i nya lägenheten, att lära mig nya saker på jobbet och att vila upp kroppen. Men det bästa sättet är självklart yogan, som jag alltid kommer tillbaka till.

En stund att andas. Att känna in hur jag mår. Att känna tacksamhet. Att sträcka ut och mjuka upp muskler. Att bygga styrka och hämta kraft.

För mig är det så viktigt att fortsätta hålla yogan lustfylld och att få vara kreativ med mina rörelser. Jag vill känna att jag bestämmer över min egen yoga och att jag litar på mig själv att röra mig så som jag behöver beroende på hur kroppen känns just den dagen. Yoga är inte heller bara rörelser och djupa andetag, utan så mycket mer. Utan yogamatta, utan yogakläder, utan yogamusik. Du kan ändå. Jag kan ändå. Hitta ett lugn och en stillhet, ett litet leende under läpparna och ett skönt andetag som fyller mig med livskraft. Stora eller små rörelser. Svettigt eller lugnt. Hur jag än vill.

Min egen yoga.

sussi

 

sussi2

 

sussi8

 

Nya bilder uppe på hemsidan på vackra Sussi, tagna av moi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *