Kärleksfest

Sedan jag var liten har det varit en tradition att vi på lördagen under Pride-veckan gått med mamma för att titta på Pride-paraden. Även om jag nog inte förstod den fulla innebörden av vad som firades när jag var mindre så blev jag helt tagen av alla människor, allt glitter, alla stolta familjemedlemmar och all glädje.

Förra året var första året som jag faktiskt var inne i Pride-park, och tillsammans med Emma fick jag ta del av en hel veckas Pride. Jag vågade inte riktigt gå in i det helhjärtat men var så glad att få ta del av alla härliga människor och den öppenhet som en vecka under året sprider sig genom hela Stockholm. Jag gick hand i hand med Emma medan vi beundrade alla olika stånd, alla med samma budskap: Kärlek.

Det här året tar jag ännu ett till kliv in i den här världen. Jag har sedan jag var liten och såg paraden de första gångerna velat vara med i glittret och paljetterna, men det är först det här året som jag känner mig trygg att göra det på riktigt. Jag är stolt över Emma och mig. Men jag är också stolt över att jag vågar gå in i det här helhjärtat nu. Och stolt över alla andra som också vågar, eller försöker komma dit.

glitter

 

 

glitter2

 

glitter3

Har också fått världens finaste ring från Love from Sthlm, tack Love!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *