Gävlegatan

Jobb och flytt… Det blir inte mycket tid över till annat just nu.

Men vi har i alla fall spenderat två nätter i vår nya lägenhet, och allt känns underbart. Jag är så glad att Emma och jag återigen får chansen att bo ihop i en helt egen lägenhet, så att vi får mer frihet. Dessutom delar vi ju den med fina Amanda, som är så duktig och händig så lägenheten är i trygga händer. Vi har mycket flytt kvar då vi ännu inte kört över några flyttlådor eller sånt, men just nu håller vi mest på att fixar med dem saker som fanns hör när vi flyttade in. Jag tror det blir riktigt bra det här.

Och inte nog med att lägenheten görs iordning… Under hösten kommer ju även Stories of Us att uppdateras med en massa spännande grejer. Jag är så stolt över allt vi har att dela på hemsidan, vilket vi redan har börjat med lite smått tillsammans med Tess Merkel som du kan läsa om under fliken ‘Stories’. I torsdags fick jag chansen att gå på hennes och Alcazars premiär av deras krogshow på Hamburger Börs och den var ju bara magisk! Fortfarande upprymd och inspirerad till tusen procent, jag kan inte sluta gå runt och sjunga om dagarna.

Den här veckan blir nog fortfarande ganska mycket jobb, men så fort vi har packat upp kamera och fixat internet så ska jag dela med mig av allt jag gör och allt roligt jag inspireras av den här hösten (jag lovar).

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *