Från stad till skärgård

Solnedgång över vattnet, surrande insekter i gräset och ett lugn som långsamt går genom hela kroppen. Äntligen ute i skärgården.

Eftersom det på torsdag kommer ut 20 härliga kvinnor till oss här på Blidö för Gypsetyoga med Malin & Sussi så åkte vi redan idag ut för att sätta igång med förberedelser. Dock fanns det en hel lista med saker att klara av innan vi faktiskt kunde åka iväg. Dagens schema var följande: frukost på Pascal med mamma & Frasse, hem och gratta pappa efter Gotland runt, en grön juice på stan, ner till Stockholm matmarknad för jobbintervju (såå spännande), packa in väskor i bilen, köra till vår nuvarande lägenhet för att hämta min väska, och så äntligen äntligen ut till skärgården.

 Nu sitter vi här med våra vinglas och några bitar choklad, för att unna oss innan den härliga & nyttiga vegetarianmaten som serveras under yogahelgen. Fler saker att längta till är Malins underbara yoga (som jag har saknat eftersom hon numera syns till på Palmas gator), ayurvedaföreläsning av Angelica, afrikansk dans, meditationer med fullmånen som just nu byggs upp… Åh vilken härlig långhelg! Och så kommer Emma ut till Blidö för första gången också. Drömvecka ute i Stockholms skärgård.

    
  

Bilder tagna på café Pascal, Norrtullsgatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *