En timme till att fundera

Nu har vi gått in i vintertid, känner ni också det? En till timme att njuta av, men även mörkret som kommer en timme tidigare om dagen. Och vi är mitt inne i höst.

I min yoga är jag just nu inne i en energisk period där jag nu känner mig stark och full av energi, både att stå på yogamattan och att ta fram alla yogaböcker jag har för att läsa och lära. Min kropp vill vrida ur sig stress, gammalt som sitter kvar och negativa känslor som håller sig fast. Mina ögon vill se saker ur ett nytt perspektiv så det blir en del skulderstående och handstående. Avslut i yogan är också viktigare än tidigare, då jag verkligen unnar mig att gå ner i varv, andas djupt i en takt som känns behaglig, låta tankar flyta iväg och låta kroppen vänja sig vid det lugn & det mörker som kommer tillsammans med nästa årstid.

Vad är jag redo att göra mig av med för att låta det falla till marken som löven?

Vilka friska vindar låter jag komma in i mina lungor & rensa mina tankar?

Vilka frön vill jag så redan nu för att ha små skott till våren som kan växa under nästa år?

Vilka är mina rötter som håller mig trygg under snö & vinterstormar?

Jag ska låta dessa frågor sjunka in, så lovar jag att återkomma med svar när jag har tänkt över dem… Någon som vill dela sina svar på höstfrågorna? Kanske kan vi sprida lite inspiration och värme till varandra.

   
    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *