Artesano: Paulo Coelho

I mina ögon så är sommaren nu över. Jag hoppas på en varm och solig höst, så att vi får några extra veckor på oss att värma upp oss ytterligare innan höstvindarna och regnet kommer. Men idag är ändå sommarens sista dag på något sätt.

En sak som vi kan ta med oss från sommar till höst är alla de härliga böcker och boktips vi samlat på oss, men sedan inte hunnit titta på under de senaste månaderna. Jag ser verkligen fram emot att gå till bokaffären för att välja ut några härliga och gripande berättelser att ta med mig både till Palma och resten av hösten. Fast jag behöver lite hjälp att välja ut för annars står jag bara där i bokaffären och sneglar på alla de böcker jag redan läst… Bland annat alla böcker skrivna av Paulo Coelho. En författare som förkroppsligar ordet “artesano”, då han använder sina personliga upplevelser, en oerhörd fantasi och ett flöde av skapande-energi. Allt det han skriver är ett säkert kort att förlita sig på när man vill få in en dos av magi i vardagen.

Och eftersom jag redan läst allt han har givit ut i form av böcker, tänker jag nu spendera resten av eftermiddagen med att kolla på hans intressanta videos med titlar som “On writing” & “The meaning of life”… Här är första för alla er som också är nyfikna.

Paulo-Coelho-01

Photo found on Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *