Allt du ser har ett värde utan ord

Planen för morgonen var egentligen att gå upp klockan 5.30 för att en timme senare stå på yogamattan i Rålis på Angelicas sommaryoga. Men regnet gjorde att yoga ställdes in så jag fick ta en liten sovmorgon och vakna tillsammans med Emma.

En timme senare kröp det dock i min kropp, samtidigt som solen hade kommit fram. Så jag och mattan tog oss ut tillsammans med Angelica och hennes matta i Rålis ändå. I amfiteatern hittade vi den perfekta platsen att rulla ut mattorna på. Varsitt flow, varsitt andetag, samma sinnesstämning. Med inandning och utandning som ankare hittade jag en stund av tystnad och meditation i rörelse. Dock hade änglarna andra planer för mig… de skickade meddelande efter meddelande till mitt öppna sinne.

Jag fann mig själv plötsligt nynnandes på “Färger i en vind” från Pocahontas. Med himmel ovanför mig, jord under mina fötter och liv runt omkring mig så blev jag plötsligt otroligt medveten om att allt faktiskt har ett namn. Varenda liten varelse, varenda själ, vartenda väsen har ett namn med en betydelse och en tanke bakom. Vi har lärt varandra namnen på saker som vi känner till, som finns i vår värld, för att kunna kommunicera med varandra och berätta just vad det är vi pratar om. Att ha alla dessa ord som hjälper oss att beskriva det vi upplever är kanske den mest viktiga tradition vi som människor har.

Jag fick en så otrolig respekt för språk och namn när jag stod där på yogamattan. Ord är så vackra och vi ska ha respekt för alla de vackra ord som vi någon gång under livet har lärt oss.

Och så hade jag ju med mig min egna Pocahontas.

morning1 morning2 morning6morning3morning7 

4 Comments

    • juliafamna

      Hej! Väskan är från Indiska och finns att köpa just nu, så passa på (; Så fin!

    • zerbi« ..A1528, ce que vous me dites me conforte dans mon idée première : vos jeunes cadres dynamiques n’ont tout simplement pas envie de penser, et s’ils ne travaillaient pas, ils ne penseraient pas pl;as#8230u &r&quo;D’accord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *