1a advent

Söndag & advent. Nu börjar den härliga jultiden som vi alla nog har gått och längtat efter. Vilken religion eller tradition man än har så tror jag att man känner av det magiska med mörkret och kylan som får oss att varva ner och gå in i oss själva en hel del. Eller så är det bara jag…

I alla fall hade Emma & jag en så mysig första advent hemma hos mina kusiner då Lina firade sin födelsedag i deras nya lägenhet tillsammans med min mormor & morfar, och Linas mamma. Att få träffas allihopa när mörkret faller för att kramas, prata i munnen på varandra och dricka glögg. Så härligt. Sedan fick småkusinerna en present av mig & Emma också, vilket är en adventskalender där de varje söndag fram till jul har varsitt paket att öppna. 4-åringen får hjälpa den yngre som inte kan öppna paket själv ännu. Men båda är lika glada för det.

Efter en lång dag med många skratt och mycket kalas kommer jag hem och längtar efter en stund av avslappning på yogamattan. Min slutsats, som många kommit fram till innan mig, är att yogan verkligen passar i alla situationer. Bara man får in den på något sätt varje dag. Ja, varenda dag. Det behöver inte betyda solhälsningar på yogamattan varje dag om man inte dras till just det, nej vi vet ju vid det här laget att yogan är så mycket mer än det. Har du tid med 6 minuter av yoga idag? Då tycker jag att du ska kolla in vår adventsmeditation som kom upp på hemsidan (& på youtube) idag. En månmeditation med Sussi som leder oss in i en vägledning, sedan väljer du själv hur länge du vill stanna i avslappningen. Du hittar den under fliken ‘Yoga’ och sedan ‘Meditation‘. Annars kan du hitta den på vår nya Youtubekanal.

Namaste

 

sussi9 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *