Mallorcamingel

Hemma hos mig har jag i en vecka haft en bokhög som skapades förra veckan efter att Emma & jag var på Malins härliga boksläpp för sin nya Mallorca-bok. För förutom den vackra boken om vår vackra ö utanför Spanien fick jag även med mig några andra böcker hem. För det första, Malins tredje yogabok som jag längtat efter att äga en längre tid. Dessutom några böcker om mat för en känslig mage, Kristins bok om träning & hälsa, en målarbok med tema Zodiak, samt en bok om husmanskost. Allt detta tack vare den fina goodiebag som man fick plocka med sig hem efter Malins mingel.

Det var en så trevlig kväll, med en blandning av familj, vänner och nya bekantskaper som alla samlats för att fira Malin och hennes vackra språk som hon delar med sig av i form av dessa böcker. Och nu en bok som hyllar ön hon bor på, som jag ibland får lyckan att besöka. Snart ska vi dit igen… Jag längtar, men jag får en daglig dos av España när jag bläddrar i “Mallorca i mitt hjärta”.

event

event3

event2

event4

Dessutom ska vi snart få hålla i vårt alldeles egna mingel på Mamita, med yogaklass & goodiebags för yogisarna! Så otroligt roligt

5 Comments

  1. Åh måste kolla upp hennes böcker! :) Vad härligt att du ska till Mallorca snart. Var där med familjen och körde bil runt på ön; verkligen magnifikt! Tyckte också om Palma så himla mycket, vill också åka dit snart igen. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *