MARS

Äntligen är vi inne i vår! (I alla fall i mitt huvud…)

Här i Stockholm har vi faktiskt haft två milda marsdagar så jag tycker det är dags att känna vårkänsla. För mig innebär det en hel del saker, men först och främst handlar det om solen. Mer solljus är så otroligt läkande för mig, vilket också ger mig ny energi. Precis vad jag behöver nu under sportlovsveckan med jobb och skolarbete och allt annat som händer just nu. Efter februari och de feber-dagar som den månaden alltid verkar föra med sig behöver jag en vitamin-injektion just nu… I form av:

Plagg

Jag vet att jag är sen på bollen men för några dagar sedan hittade jag de perfekta vårjeansen med råa kanter. Riktigt blåa, lite slitna, perfekt passform… Drömmen. Och om jag ska vara ärlig har jag redan tänkt ut vad i min garderob som jag ska para ihop med dessa. Kanske ett par nya favoriter?

mars

 

 

Maträtt

Eftersom jag har en hel del på mitt schema just nu blir det inte lika regelbundet med måltider som jag kanske skulle önska. Men det är som det är, bara jag får i mig det jag behöver för att orka genom dagarna. Jag har dock lagt till en liten men ny rutin till min morgonmåltid som jag är nyfiken på att se om det ger mig något. En matsked äppelcidervinäger varje morgon. Om någon är nyfiken kan jag skriva mer om detta… Men lite äppelcidervinäger tillsammans med ett glas vatten (och lite citronsaft) har visat sig vara väldigt nyttigt.

mars2

 

 

Blomma

På min födelsedag fick jag av min farmor en vacker orkidé som nu bor hemma hos mig i den nya lägenheten. Eftersom jag aldrig haft en orkidé förut har vi behövt lite tid för att lära känna varandra. Men efter lite mer än en vecka har den hittat en perfekt plats i min lägenhet och vi börjar bli vänner… Den är i alla fall väldigt vacker.

mars3

 

 

Frisyr

Jag är så nöjd med min frisyr efter att Helena klippte mig tidigare i år, och jag bara längtar till vår och solljus och ljumma vindar. Att ha solglasögon som fastnar i håret, eller att hålla bort håret medan man försöker äta årets första glass på en uteservering. Att efter en lång dag släppa ut håret, eller tvärtom, sätta upp det i en knut.

mars4

 

 

Färg

Den här säsongen kommer vi se en blandning som varit tabu länge inom modevärlden, men som jag alltid alltid älskat i hemlighet: Rosa & Röd.

mars5

 

 

Citat

Man måste leva lite också.

 

Alla bilder hejdlöst snodda från Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *