FEBRUARI

Även om det gått ett par dagar redan av februari tänker jag att det är kul att göra en lista. Om inte för er läsares skull så för min egen. För att sammanfatta månaden och få en mer klar bild av vart jag befinner mig just nu. Och det gör jag med Sussis idé: månadslistan.

Plagg

Nu när vi ändå haft ett par soliga dagar här i Stockholm börjar jag få vårkänslor. Även om det är lite tidigt så tänker jag att man kan jobba in smygvår i sin garderob. Jag är sugen på kjolar och klänningar, vilket jag för tillfället kommer få blanda med stickade tröjor och halsdukar. Men det kan det allt vara värt.

februariplagg

 

Maträtt

Idag blev jag introducerad till det som kommer vara mitt nya favoritställe att bruncha på. Så jag tänker att varför inte införa obligatorisk brunch en gång i veckan? Med en vän, en familjemedlem, en klasskompis eller bara med mig själv. Det kommer i alla fall bli mycket amerikanska pannkakor framöver, det känner jag.

februarimat

 

Blomma

Till nya lägenheten har jag bestämt mig för att strunta i att ha massa små krukor med olika plantor som dör och så vidare. Nej, jag vill ha en kruka med en planta. Ett fikonträd.

februariblomma

 

Frisyr

Jag har egentligen inte ens något att skriva under den här kategorin längre, för när jag scrollade igenom min instafeed för några veckor sedan hittade jag den perfekta frisyren. Och tre dagar senare hade jag skaffat mig den tack vare underbara Helena.

februarifrisyr

 

Färg

Nu när jag i min nya lägenhet har gråa golv försöker jag lista ut vilka färger som ska plockas upp i inredningen. Å ena sidan älskar jag blandningen av grått med alla nyanser av rosa, men å andra sidan blir det ju så vackert och harmoniskt med grått tillsammans med blått. Men rosa ändå…

februarifarg

 

Citat

Some things are worth waiting for…

februaricitat 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *